Топ 35 Комедии - Хубави филми

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

понеделник, 24 март 2014 г.

Топ 35 Комедии



Седмото изкуство има много разнообразни мисии и послания, но може би най-често търсеното му свойство е това да забавлява. Днес ви представяме няколко заглавия от комедийния жанр, които лесно ще ви станат любими (освен ако вече не са станали).

35. Marmaduke / Мармадюк (2010)


Адаптация по комично-приключенския комиксов разказ на Брад Андерсън, разказваща за семейство Уинслоу и тяхното куче, се публикува в американската преса повече от половин век (от 1954 до днес). Комбинация между реално действие и анимация, филмът разказва за преместването на семейство Уинслоу от Канзас в Калифорния. Но те не са сами, с тях е и големия им приятел Мармадюк (гласът на Оуен Уилсън), немски дог, който въпреки склонноста си да прави опостушителни бъркотии по свой уникален начин, е обичан от стопаните си.




34. Snow Dogs / Снежни кучета (2002)


Осем прекрасни, но палави кучета влизат под кожата на кучемразеца Тед Брукс (Куба Гудинг Мл.), когато той напуска проспериращия си стоматологичен кабинет в Маями и заминава за Аляска, за да получи наследството си – 7 сибирски хъскита и едно коли – и да открие корените си. Въпреки че в живота му настава пълен хаос, Тед достойно се справя с попожението и дава клетва да се научи да кара кучешки впряг. Той се изправя срещу предизвикателства, каквито дори не си е представял - снежна вихрушка, тънък лед, опърничав планинец на име Джак Гръмотевицата (Джеймс Кобърн), състезание с кучешки впрягове, което е само след две седмици, и преследване на живот и смърт. Тази необичайна комедия е истинско забавление и празник за всички членове на семейството – двуноги и четириноги!




33. Rebound / Реванш (2005)


В тази неустоима семейна комедия, невъздържаният баскетболен треньор Рой Маккормик (Мартин Лорънс) е по-заинтригуван от материалната изгода, отколкото от спортната победа. И след жестоко поражение на игрището, Рой е на път да загуби всичко, освен ако не докаже, че може да печели мачове, без да губи самообладание. Запознайте се с невероятния училищен отбор без нито един спечелен мач. След като неохотно поема отчайващия тим, Рой прилага треньорско майсторство, за да научи децата на себераздаване и колективизъм по смехотворния път към шампионската купа. Междувременно Рой намира нова любов и преоткрива най-голямата си тръпка – баскетбола!




32. The Game Plan / Игра по план (2007)


В тази забавна и затрогваща семейна комедия, един от най-силните мъже на планета се изправя пред най-голямото предизвикателство – да бъде баща. Известният състезател със самочувствие по-голямо от футболно игрище Джо Кингман (Дуейн „Скалата” Джонсън) се готви за поредното голямо състезание, когато изневиделица се появява 8-годишната му дъщеря, за чието съществуване той не е подозирал. С приближаването на решаващия мач, Джо започва да разбира, че най-голямата победа, която може да постигне е да завладее сърцето на най-малкия, но най-важен почитател.




31. Big Daddy / Баща - мечта (1999)

32-годишният Сони Куфакс (Адам Сандлър) е дипломиран юрист, който упорито отбягва отговорностите на зрелостта. Той остава единственият сред приятелите си от университета, който отлага преследването на кариера и сключването на брак, заменяйки ги за временна работа, спортуване в кварталните центрове и нескончаеми обеди и вечери извън дома. Настъпва момент, когато дори съквартирантът му и стар приятел от юридическия факултет Кевин (Джон Стюарт), се присъединява към редиците на възрастните, предлагайки женитба на дългогодишната си приятелка Корин (Лесли Ман). Момичето е с коренно различен характер от Сони, а работата й до момента като сервитьорка е източник на непрестанни шеги. Единствените, които нямат нищо против начина на живот на Сони, са красивата сестра на Корин - Лейла (Джоуи Лорън Адамс) и доставчикът на продукти. Лейла е амбициозна адвокатка, а доставчикът на продукти (Роб Шнайдер) е момче от квартала на Сони, което на практика се е превърнало в третия съквартирант. При неуспешен опит да впечатли приятелката си Ванеса (Кристи Суонсън) с надеждата да й докаже, че вече е готов да поеме отговорност, Сони осиновява едно 5-годишно момченце - Джулиън (ролята се изпълнява от близнаците Коул и Дилън Спраус). Сони през цялото време се преструва, че е биологичният баща на детето. Планът не проработва и когато Ванеса го изоставя, Сони се опитва да върне детето обратно на социалните служби. Изправен пред перспективата да остави Джулиън в детски дом до момента в който агенцията за осиновяване открие подходящо семейство, което да го приеме, Сони се съгласява да поеме сам грижата за хлапето за известен период. Онова, което следва е навлизане в непознатата територия на нощи, лишени от сън, монотонни детски песнички и нощни бдения край леглото. Сони внезапно прегръща идеята да изпълни добре ролята си на временен баща, прилагайки необичаен подход за отглеждане на деца. Измамата е разкрита, когато социалните служби разбират, че той не е действителния баща на Джулиън. Докато се опитва да задържи хлапето, загрижеността на Сони постепенно прераства в любов. Той изведнъж осъзнава, че би желал връзката помежду им да стане постоянна и законна. Сони изненадва сам себе си, семейството и приятелите си с желанието си да се научи да приема истинския живот и произтичащите от това решения и отговорности.




30. You, Me and Dupree / Аз, ти и Дюпри (2006)

Неколцина от най-горещите комедийни таланти на Холивуд представят разбиващата нова комедия “Аз, ти и Дпюри” – история за един симпатичен, добродушен и инфантилен мъж, който подлудява най-добрите си приятели. Карл и Моли Питърсън (Мат Дилън и Кейт Хъдсън) са младоженци, които току-що започват живота си заедно – приятна къща в тих квартал, скучни съседи, стабилни заплати. Но в семейната им идилия има един проблем... и името му е Дюпри.




29. Night at the Museum / Нощ в музея (2006)

Бен Стилър е начело на звездния състав, който включва и Робин Уилямс, в този невероятно забавен блокбастър. Лари Дейли (Стилър) е нает като пазач в музея, но скоро разкрива, че всички експонати оживяват след залез слънце. Внезапно Лари се озовава лице в лице с раздразнителния скелет на тиранозавър, малки армии от римски войници и каубои и палава маймунка, която го дразни до скъсване на нервите. Но той успява да измисли начин да контролира тази лудница и се превръща в герой за сина си. Със специалните си ефекти, които ще ви изумят и шегите, които ще ви разсмеят до припадък, „Нощ в музея” е вашият билет за една неспирна забава.


29. Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian / Нощ в музея 2: Битката за Смитсониан (2009)


Нощ се спуска над института Смитсониан във Вашингтон. Охраната си е тръгнала, светлините са изгасени, учениците са по леглата си... а бившия нощен пазач Лари Дейли (Бен Стилър) ще се окаже въвлечен в най-голямото си приключение, в което историята оживява. В това продължение на „Нощ в музея”, Лари се оказва в центъра на епическа битка, разиграваща се в коридорите на най-големия музей в света.

28. Freaky Friday / Шантав петък (2003)

Джейми Лий Къртис е блестяща в "Шантав петък" - забавната, проницателна и интелигентна семейна комедия, посветена на взаимоотношенията между майки и дъщерите им в тийнейджърска възраст. Къртис-комичката не само си припомня дните на млада актриса, но освен това демонстрира и своята мъдрост като майка на тийнейджърка, каквато е в живота. Филмът е създаден по романа на Мери Роджърс. Къртис е д-р Тес Коулман - вдовица, майка и психоложка, която е в постоянен конфликт с 15-годишната си дъщеря Ана (чудесната пораснала Линдзи Лоън във втория си филм след "Капан за родители"). Тес се заяжда с Ана, защото момичето свири в дамска рок-банда, Ана пък не приема годеника на майка си Райън. След това, с помощта на малко магия, двете си разменят телата. Разбира се, това предизвиква поредица от комични недоразумения, докато най-накрая и двете започват да изпитват истинско уважение към гледната точка на другата. "Шантав петък" се занимава спокойно със сериозни въпроси като притеснението на детето от повторната сватба на родителя и с безпокойството на родителя заради напъпваща сексуалност на детето. Написан от Хедър Хач и Лесли Диксън с познаване на съвременната култутра на младото поколение и режисиран от Марк Уотърс ("Лудо влюбена") с дълбоко разбиране на връзката между майка и дъщеря, филмът не забравя да остави място и за много остроумно-глуповат хумор, по-голямата част, от който блясва благодарение на Къртис - щедра, игрива и толкова секси. 




27. Bringing Down The House / С краката нагоре (2003)

Невероятният Стив Мартин ("Бащата на булката") и номинираната за Оскар® Куийн Латифа ("Чикаго") са тандемът, който направо ще ви побърка от смях. Питър Сандерсън (Мартин) е разведен адвокат работохолик, който в Интернет се запознава с привлекателна и умна адвокатка. Окрилен, че най-сетне е срещнал сродната си душа, той я кани в дома си, купува шампанско и свещи, отваря вратата и... на прага му стои пищна тъмнокожа мадама. Шарлийн (Латифа) е груба, с безобразен речник, но нищо чудно - все пак тъкмо е избягала от затвора. Когато Питър отказва да й стане адвокат и да има каквото и да било общо с нея, тя влита в личния му живот като ураган, преобръщайки го Нагоре с краката. 



26.A Thousand Words / Хиляда думи (2012)

В “Хиляда думи”, Мърфи изпълнява ролята на алчен и устат собственик на издателска агенция, който разбира, че му остават да изговори само 1000 думи преди да умре – откритие, което го превръща в съвсем различен човек.


25. This Means War / Шпионски свалки (2012)

Крис Пайн (Стар Трек) и Том Харди (Черният рицар: Възраждане) партнират на носителката на "Оскар" Рийз Уидърспун в тази шеметна комбинация от експлозивен екшън и невероятно смешна комедия. ФДР (Пайн) и Тък (Харди) се влюбват едновременно в красивата Лорън (Уидърспун). Подкрепяна от нахаканата си приятелка Триш (Челси Хендлър), Лорън се колебае кого да избере, докато ФДР и Тък водят епична битка за вниманието й.С помощта на детективските си умения и високите технологии, нека най-добрият шпионин победи! 




24. Mr. Bean's Holiday / Ваканцията на Мистър Бийн (2007)


Прочутият герой на Роуан Аткинсън от телевизионния сериал от 90-те години - мистър Бийн, се впуска във второто си приключение на големия екран в тази забавна комедия. Потиснат от влажното и студено време в Лондон, мистър Бийн намира най-добрия лек, когато печели екскурзия до слънчева Южна Франция с платени разноски и видеокамера под ръка. Но още с пристигането си той попада в поредица от неприятни ситуации - принуден е да яде странни морски деликатеси във френски ресторант и разбира, че влакът стрела напълно заслужава името си. В крайна сметка мистър Бийн се озовава на Френската Ривиера и проваля снимките на последния филм на режисьора Карсън Клей - сноб с мания за величие, без да знае, че непохватните любителски кадри, които той самият е заснел, случайно ще попаднат във филма на Клей и ще бъдат показани на предстоящия филмов фестивал в Кан.





23. Uncle Buck / Чичо Бък (1989)

Семейство Синди и Боб Ръсел е изправено пред дилема – трябва да замине при болния баща на Синди, но няма на кого да повери грижите за трите си деца. Опитали всички възможности не им остава друг шанс, освен да се доверят на брата на Ръсел. Чичо Бък не е най-надеждния човек - шемет и направо катастрофа във всяко отношение. Затегнете коланите и гледайте как децата и чичо Бък ще се опознаят и ще минат през множество проблеми и забавни моменти заедно...


22. Turner & Hooch / Търнър и Хуч (1989)

Носителят на “Оскар” Том Ханкс* изпълнява ролята на Скот Търнър – детектив с мания за чистота, чийто спретнат свят отива по дяволите, когато е принуден да влезе в екип с мърльото с течащи лиги – кучето Хуч. Не точно най-добрият приятел на човека, Хуч обръща живота на Търнър с главата надолу, съсипвайки дома му, кариерата му и неговата зараждаща се любовна връзка! И двамата партньори, в това изключително шантаво дуо, непрекъснато подлагат на изпитание търпението си, като в крайна сметка – колкото и да е невероятно – стават приятели!


21. Bruce Almighty / Всемогъщият Брус (2003)

Има такива дни… Работата ви е особено уморителна, шефът ви е нарочил, без да знаете защо и прибирайки се в къщи ви очаква мини скандал с гаджето… Иска ви се да знаете какво сте направили, за да заслужите подобно отношение. В случаи подобни на този, предпочитате да се притаите в някое ъгълче, вместо да се задълбочите в себеанализи. Но кой знае, може би Господ ще се заинтересува от вашия случая и дори ще ви предложи “дяволска” сделка! Въоръжен с божествена мощ, слагате край на ежедневните грижи. От днес нататък вие сте Всемогъщият и ви предстои невероятен живот! Да станеш бог на мястото на Господ! Това е, което Морган Фрийман предлага на Джим Кери. С една толкова оригинална идея, може да се получи напълно откачена киноистория. Сценарият на Том Шедиак не стига чак дотам, но доста се заиграва с божествените правомощия и неудобствата, които те могат да причинят на един обикновен човек.


20. Monster in Law / Свекървище (2005)

Чарли (Дженифър Лопес) си мисли, че никога няма да открие мъжа на мечтите си, докато не среща Кевин (Майкъл Вартан). Но горката Чарли изпада в шок, когато се среща с твърде властната му майка, Виола (Джейн Фонда). Непоколебима в намерението си да сплаши годеницата на сина си, Виола е решила да се представи като най-страховитата свекърва на света! С помощта на вярната си, остроумна асистентка (Уанда Сайкс) Виола дава всичко, на което е способна, за да раздели двойката. Но Чарли разбира за плана й и решава да отвърне на удара – едва тогава хитрите жени се развилняват напълно и дивата, истерична битка за надмощие започва!


19. Cheaper By The Dozen / Деца на килограм (2003)
Cheaper By The Dozen 2 / Деца на килограм 2 (2005)
Невероятният комик Стив Мартин ("Нагоре с краката") и телевизионната звезда Бони Хънт (Джери Магуайър) "никога не са били по-пленителни" (Леонард Малтин, Hot Ticket) отколкото в тази забавна история за двама любящи родители отчаяно опитващи се да съчетаят професионалните си кариери с грижата за многобройна челяд. Защото децата са не по-малко, а точно 12! Подгряна от участието на млади звезди, като Хилъри Дъф, Том Уелинг и Пайпър Перабо, тази затрогваща комедия ще ви накара да се превивате от смях.


18. Meet the Parents / Запознай се с нашите (2000) 
Meet the Fockers / Запознай ме с вашите (2004) 
Little Fockers / Запознай се с малките (2010)

В първата част симпатичният Грег Фокър (Бен Стилър), който работи като санитар, смята да предложи брак на приятелката си Пам (Тери Поло) по време на семейния уикенд. Но има един проблем… трябва първо да поиска разрешение от баща й.
Във втората част на поредицата Предстои сватбата между Гейлърд "Грег" Фокър (Бен Стилър) и очарователната му годеница (Тери Поло). След като той се е запознал с ужасно консервативните й родители, време е бъдещите сватове да се съберат. Решението е уикенд във Флорида, където живеят чувствителните хипита Роз и Бърни Фокър /Барбара Стрейзънд и Дъстин Хофман/ . Тя е секс терапевт за възрастните, а той е баща-домакиня. Време е за забавление, време е за ''Запознай се с малките''. След като се жени за Пам (Тери Поло), дъщеря на бивш агент на ЦРУ, Гейлорд „Грег” Фокър (Бен Стилър) има петгодишни близнаци. Историята разказва за двойката, която се опитва да се справи с отглеждането на хлапетиите. Грег преминава през кризисен период и започва да се съмнява дали изобщо може да бъде добър баща и да изкарва достатъчно пари за семейството си. Джак (Робърт Де Ниро) става силно подозрителен относно Грег и постепенно напрежението между тях нараства за да се стигне до битка.


17. Marley and Me / Марли и аз (2008)

Младото семейство Гроган решава да си вземе домашен любимец - малък лабрадор на име Марли, за да внесе допълнително разнообразие в живота си. Кучето се превръща в много повече от домашен любимец за двамата и те успяват да научат важни житейски уроци именно от непослушния и невротичен Марли.

16. The Change-Up / Размяната (2011)

В комедията „Размяната” на режисьора Дейвид Добкин („Ловци на шаферки”), сценаристите Джон Лукас и Скот Мур („Последният ергенски запой” и продуцента Нийл Моритс („Бързи и яростни” и „Щрак”) главните роли се изпълняват от Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман. Историята е с класическата за киното тема за смяна на телата, но разбива всички стереотипи на пух и прах. Мич (Рейнолдс) и Дейв (Бейтман) са неразделни приятели, които са израснали заедно, но докато годините минават покрай тях, те малко по малко се отдалечават един от друг. Докато Дейв е свръхзает адвокат, съпруг и баща на три деца, Мич е останал ерген, почти безработен и инфантилен, никога не се е захващал с нещо, което да му е харесало. Според Мич Дейв има всичко нужно: хубавата си съпруга Джейми (Лесли Ман), деца, които го обожават и високоплатена работа в престижна юридическа фирма. А според Дейв, да живее живота на Мич - лишен от стрес, без задължения и последствия от тях, би било една сбъдната мечта. След една пиянска нощ желанията на Мич и Дейв стават реалност и те се събуждат с разменени тела, което ужасява и двамата. Независимо, че се освобождават от рутинните си задължения и навиците си, момчетата скоро откриват, че животът на всеки един от тях не е толкова розов, колкото им се е струвало преди. Допълнително се появяват и още няколко усложняващи обстоятелства - секси юристката (сътрудник на Дейв) Сабрина (Оливия Уайлд) и отчужденият баща на Мич (Алън Аркин). Състезавайки се с времето, Мич и Дейв, изпадат в комични ситуации, борейки се да не разрушат взаимно животите си, преди всеки от тях да открие начин да си върне своя.

15. Down to Earth / Обратно на Земята (2001)

Обявен за "най-забавния комик на Америка", Крис Рок ни предлага първокласно изпълнение в тази романтична комедия за човек, който получава втори шанс - за живот и любов. Начинаещият чернокож комик Ланс Бартън (Крис Рок) знае какво е да умираш на сцената. Но когато животът му прави неочакван завой – право към рая – Ланс е сигурен, че е станала някаква грешка. И като по чудо се оказва прав! Един ангел осведомява Ланс, че е бил взет на небето преждевременно, но го уверява, че могат да го върнат на земята – в застаряващото тяло на безскрупулен бял милиардер. В това непривично за него прераждане, Ланс започва невероятно смешен опит да реализира мечтата си за успех в шоубизнеса… като междувременно открива човека, който никога не е предполагал, че може да бъде. С участието и на Реджина Кинг, "Отново на Земята" е блестяща и дръзка комедия.



14. Grumpy Old Men / Сърдити старчета (1993)
Grumpier Old Men / По-сърдити Старчета (1995)


Съседите Джон Густафсон и Макс Голдман са Сърдити старчета. И доколкото в ролите са Джак Лемън и Уолтър Матау те са и много смешни старчета. Двете звезди отново са заедно в тази забавна и савнтиментална история за двама съседи, чиято дългогодишна вражда преминава на ново ниво, когато една привлекателна вдовица (Ан Маргарет) се нанася в отсрещната къща. Заснежената Минесота е театъра на бойните действие, където Макс и Джон ще се развихрят в безкрайна поредица от мръсни номера и майтапи "на голо".


13. Meet Dave / Срещи с Дейв (2008)

Наскоро пристигналият в Ню Йорк Сити, Дейв Минг Чанг (Еди Мърфи), е много странна птица. Има нещо у него, което не е както трябва. Изглежда сякаш не се чувства удобно в собственото си тяло. Защо ли? Може би, защото „Дейв” изобщо не е човешко същество, а космически кораб, който е приел формата на своя миниатюрен капитан. В „Срещи с Дейв” Еди Мърфи е вътре в Еди Мърфи.



12. See No Evil, Hear No Evil / Един Не Чул, Друг Не Видял (1989)

Запознайте се с Уоли и Дейв. Те са толкова различни, колкото могат да бъдат двама приятели. Уоли (Ричард Прайър) е нахален, устат и сляп. Дейв (Джийн Уайлдър) е тих, благовъзпитан и глух. И двамата поотделно привличат неприятностите, но съберат ли се… положението става катастрофално. Когато пред тях се извършва убийство, се оказва, че Уоли и Дейв са единствените свидетели. Проблемът е, че Уоли не го е видял, а Дейв не го е чул, а внезапно и двамата ги издирват заради това! Заподозрени от полицията и преследвани от истинските убийци – хладната и пресметлива Ийв (Джоан Северънс) и нейният фанатично предан съучастник Кирго (Кевин Спейси) – Уоли и Дейв решават да действат вместо закона. Резултатите са безумно смешни! Тия двамата може да са откачени, но в никой случай не са глупави.



11. Mouse Hunt / Ловът на мишката (1997)

Ще се забавлявате до насита с тази чудесна комедия за всички възрасти. На братята Ларс и Ърни Шмунц - Нейтън Лейн (Nathan Lane) и Лий Евънс (Lee Evans), съвсем им е изневерил късметът. Те почти не обръщат внимание на разпадащата се стара къща, която наследяват, докато ненадейно не разбират, че този разнебитен имот всъщност струва милиони. Но преди да успеят да го продадат, те трябва да освободят къщата от нейния самотен, но упорит обитател - една мъничка и инатлива мишка. Това, което в началото изглежда като детска игра, се превръща в епична битка с истерични пропорции.


10. Home Alone / Сам вкъщи (1990) 
Home Alone 2: Lost in New York / Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк (1992) 
Home Alone 3 / Сам вкъщи 3 (1997)

Превърнал се завинаги в един от най-любимите детски филми, тази комедия въведе Макколи Кълкин в киното.



9. The Hangover / Последният ергенски запой (2009) 
The Hangover Part II / Поредният ергенски запой (2011)

В първата част действието на филма се развива два дни преди сватбата на Дъг. Той и тримата негови приятели заминават за Вегас, за да отпразнуват ергенското му парти. На сутринта след купона шаферите нямат никакъв спомен от предишната вечер. Незнайно защо в банята на апартамента, в който са отседнали намират тигър, а в килера шестмесечно бебе. Това, което не могат да открият е …Дъг. Триото трябва да се справи с тежка задача без да имат никаква идея какво става. Те разполагат с ужасно малко време, в което да се опитат да си спомнят какво се е случило, да поправят нещата и да върнат Дъг в Ел Ей навреме за церемонията. Във втората част действието се развива в Банкок, Тайланд, където четиримата главни герои Фил, Стю, Алън и Дъг отново ще се забъркат в множество неприятности. Всичко започва, когато Стю (Ед Хелмс) изненадва приятелите си с новината, че ще се жени и сватбеното тържество ще се състои в Тайланд. След случилото се в Лас Вегас, Стю не оставя нищо на случайността и обещава на бъдещата си жена, че неговото ергенско парти ще бъде “по-различно и по-цивилизовано”. Но Фил, Алън и Дъг имат други планове за празненството, и веднага след пристигането си в Банкок, мъжете се забъркват в комична ситуация включваща монаси, нова среща с Майк Тайсън, нежелани татуировки, преследвания с рикши и самия Бил Клинтън. Режисьорът Тод Филипс представя невъобразимо смешното продължение на отличения с редица награди хит, в който става ясно, че ако това, което се случва във Вегас, си остава във Вегас, то това, което се случва в Тайланд, може да надмине и най-развинтеното въображение!


8. Duplex / Мансардата (2003)

Алекс и Нанси искат да живеят според американската мечта, но го приемат прекалено навътре. Те са млада, изпълнена с жизненост двойка от Ню Йорк, със светло бъдеще пред себе си. Но едно нещо им липсва – собствен дом. Мечтаното жилище идва най-неочаквано, но с една наемателка, г-жа Конъли, с която трудно можеш да се спогодиш - каквото е предчувствието на Алекс и Нанси първоначално. Скоро светлите им блянове започват все повече да потъмняват, а мечтания дом бързо се превръща в кошмар. Точно тогава те си задават въпроса: А няма ли как да разкарат г-жа Конъли?


7. Just My Luck / Лош късмет (2006)

Ашли е момиче, към което съдбата винаги е била благосклонна - тя е красива, има страхотна работа и добри приятели, момчетата се надпреварват да я канят на срещи и никога не й е било трудно да спре такси. Джейк, от друга страна, изобщо няма късмет - той е непохватен, постоянно му се случват неприятности, не му върви и тъкмо е загубил работата си в боулинг зала. Една вечер тези две пълни противоположности се срещат на луксозен маскен бал и разменят импулсивна целувка в мига, в който две падащи звезди си пресичат пътя на небето. Неочаквано късметът им се обръща на 180 градуса - Джейк се сприятелява с богат музикант, започва успешна кариера и забогатява, а Ашли губи работата и апартамента си след недоразумение с полицията…


6. Just Married / Бракувани (2003)

“Бракувани” ще ви забърка в щурия романс на Том (Аштън Къчър) и Сара (Бритъни Мърфи), млада двойка с неочаквано омекнали колене след първата им среща. Том е репортер в нощно радиопредаване, обикновено момче, влюбено в спорта и бирата. Сара е писателка, красиво момиче, с родители -- богати сноби. За почуда на неговите приятели и нейните родители, между двамата бързо пламва любов. Опитите на Том да се приспособи към пълния с привилегии и високи очаквания свят на Сара се провалят, но Сара пренебрегва желанието на роднините си да я разубедят да следва сърцето си... и се омъжва за своя рицар в ръждясали доспехи. Щастливата двойка, изпълнена с възвишени надежди и идеализирани представи за любовта и брачния живот, заминава за меден месец в Италия. Всичко би трябвало да е перфектно. Но благодарение на богатия бивш приятел на Сара и невероятния лош късмет, младоженците изживяват своя меден месец... в ада.


5. Ted / Приятелю Тед (2012)

Сет Макфарлан, автор на популярния анимационен ситком Family Guy, дебютира на сцената на пълнометражното кино с лентата "Приятелю, Тед". ФФилмът пресъздава една непривична реалност, която съчетава истинските емоции от игралните филми с характерния хумор, присъщ на героите от анимираните продукции. "Приятелю, Тед" е история за странното съжителство между един млад мъж и неговия най-добър приятел – плюшения Тед. Тя започва преди цели 30 години, когато мечтата на осем годишния Джон става реалност и любимата му играчка оживява, за да се превърне в негов верен другар и истинска звезда в Америка. Джон е изправен пред непознато предизвикателство – да започне да живее като възрастен, който трябва да се справя с трудности, да поема отговорности, да взима решения. Задачата не е никак лесна, предвид факта, че той все още прекарва дните си като безгрижен ерген, отдаден предимно на развлечения и съблазнителни пороци. Джон има още един сериозен мотив да се промени – приятелката му Лори, която се радва на вниманието на своя влиятелен шеф Рекс. Забавен, ироничен, на места дори неприличен – "Приятелю, Тед" е истинска комедийна бомба, заредена с остроумни шеги и абсурдни сцени.


4. Old Dogs / Стари кучета (2009)

Представяме ви „Стари кучета” с участието на Джон Траволта и Робин Уилямс, невероятно забавната семейна комедия, която ще ви накара да се смеете с цяло гърло. Животът на двамата най-добри приятели се обръща с главата надолу, когато те най-неочаквано са натоварени с отговорността да се грижат за седемгодишни близнаци в момент, в който им предстои да сключат най-успешната бизнес сделка в живота си. Неопитните ергени се сблъскват с много трудности в опитите си да бъдат страхотни детегледачки, претърпявайки провал след провал. Натъкват се даже на една горила и няколко кълвящи пингвини – и може би дори откриват какво наистина е най-важно в живота. С участието на невероятно забавните актьори в поддържащa роля – Сет Грийн, Кели Престън, Мат Дилан и Лори Лафлин, „Стари кучета” е страхотна комедия.


3. Tais-toi! / Руби и Куентин (2003)

След като скрива плячката си и попада в затвора, Руби, мрачен престъпник, среща Куентин - глуповат и словоохoтлив гигант, който се сприятелява с него. След като Куентин, без да иска, осуетява опита за бягство на Руби, двамата накрая успяват да избягат заедно. Тъй като не може да се отърве от непохватния Куентин, Руби е принуден да се движи с него, докато преследва бившите си съучастници, за да отмъсти за смъртта на любимата жена и за да се добере до парите преди тях.


2. Liar Liar / Лъжльото (1997)

Флетчър Рийд (Джим Кери) е устат и остроумен адвокат и изкусен лъжец. Когато малкият му син Макс (Джъстин Купър) духва свещичките на тортата навръх петия си рожден ден, той си пожелава само едно нещо - баща му да не може да изрече нито една лъжа за двадесет и четири часа. Когато желанието на Макс се сбъдва, Флетчър разбира, че най-голямото му оръжие - неговата уста - се е превърнало в най-голямата му слабост. Следва комичен хаос от истерични перипетии и незабравими ситуации, докато Флетчър се опитва да запази работата си и да убеди бившата си съпруга да не заминава за Бостън заедно със сина им. Тази щура комедия е както трогателна, така и "безсрамно смешна".


1. We're The Millers / Сем. Милър (2013)

Дейвид Бърк (в ролята Джейсън Съдейкис) е дребен дилър на трева, който е принуден да пренесе два тона наркотик от Мексико до Колорадо. Но преминаването на границата не е толкова лесно и за да е сигурен, че наркотика няма да бъде открит Дейвид решава да създаде фалшиво семейство тъй като според него “семействата, които са на ваканция, не привличат вниманието на митничарите”. За да осъществи дръзкия си план той трябва да работи с циничната стриптизьорка Роуз (Дженифър Анистън), бездомната тийнейджърка Кейси и местния зубър Кени. Роуз ще се представя за неговата съпруга, а Кейси и Кени ще бъдат неговите две деца. Но пътя към Мексико поставя на изпитание нестабилните отношения между членовете на фалшивото семейство и те често попадат в центъра на конфузни ситуации с непознати. Истинските проблеми обаче започват когато става ясно, че наркотика, който Дейвид взима от Мексико всъщност принадлежи на международен престъпен картел.

6 коментара:

  1. Страхотна поредица от филми

    ОтговорИзтриване
  2. От къде мога да намеря целия филм на "семейство милър"

    ОтговорИзтриване
  3. «Когда я как владелец малого бизнеса в сложной ситуации подавал заявку на ссуду на покупку своего здания, обычные банки сказали, что не могут мне помочь. Кредитная фирма г-на Ли села со мной, выслушала мою ситуацию и решила, что я стоит рискнуть. Вот и мы, 5 лет спустя, и я только что продлил свой кредит еще на 7 лет. Я не смог бы купить свое здание без помощи ссуды от мистера Ли, и буду вечно в долгу перед ними за предоставленную у меня есть шанс, когда никто другой не сделает этого. "Вот контакт мистера Ли. Электронная почта: 247officedept@gmail.com Также в WhatsApp: + 1-989-394-3740 Так что я посоветую всем здесь, кто ищет ссуду, связаться с мистером Ли за помощью. ссудное финансирование.

    ОтговорИзтриване
  4. «Когда я как владелец малого бизнеса в сложной ситуации подавал заявку на ссуду на покупку своего здания, обычные банки сказали, что не могут мне помочь. Кредитная фирма г-на Ли села со мной, выслушала мою ситуацию и решила, что я стоит рискнуть. Вот и мы, 5 лет спустя, и я только что продлил свой кредит еще на 7 лет. Я не смог бы купить свое здание без помощи ссуды от мистера Ли, и буду вечно в долгу перед ними за предоставленную у меня есть шанс, когда никто другой не сделает этого. "Вот контакт мистера Ли. Электронная почта: 247officedept@gmail.com Также в WhatsApp: + 1-989-394-3740 Так что я посоветую всем здесь, кто ищет ссуду, связаться с мистером Ли за помощью. ссудное финансирование.

    ОтговорИзтриване

Post Top Ad

Responsive Ads Here