RoboCop / Робокоп (2014) - Хубави филми

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

четвъртък, 5 март 2015 г.

RoboCop / Робокоп (2014)

Робокоп
В „Робокоп“ годината е 2028, а мултинационалният конгломерат OmniCorp е център на роботизираните технологии. Произведените от него дронове - безпилотни апарати -печелят американските войни по света, но са забранени от закона в Америка. Въпреки това, управата на корпорацията иска да въведе спорните тегнологии на вътрешния пазар и намира идеална възможност за това. 
Алекс Мърфи (Джоел Кинеман) е любящ съпруг, баща и добро ченге, което дава най-доброто от себе си, за да ограничи престъпността и корупцията в Детройт. След като е критично ранен по време на изпълнение на служебния си дълг, OmniCorp виждат своя шанс да създадат полицай - полу-човек, полу-робот. Докато OmniCorp вече си представят по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите приходи за техните акционери, пропускат да включат в сметките си, че в машината все още живее човек!
Филмът е режисиран от бразилеца Хосе Падиля. Сценарият на „Робокоп“ е базиран на едноименния филм на Едуард Нюмър и Майкъл Майнър от 1987 г. и е дело на тях и Джошуа Зитумер. 



Жанр: Екшън, Фентъзи, Приключенски
Държава: САЩ
Възрастова група: C - Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст
Сценарист: Ник Шенк, Джошуа Зетумър
Режисьор: Хосе Падиля
Продуцент: Брад Фишър, Марк Ейбрахам, Ерик Нюман
В ролите: Ейми Гарсия, Мигел Ферер, Зак Грение, Майкъл К. Уилямс, Майкъл Кийтън, Дженифър Ел, Джей Барушел, Мариан Жан-Батист, Джаки Ърл Хейли, Аби Корниш, Самюел Л. Джаксън, Гари Олдман, Джоел Кинаман
Разпространител: Форум Филм България / Metro Goldwyn Mayer / A+ Films
Сниман в: Торонто, Хамилтън, Скарбъро (Онтарио, Канада), Ванкувър (Британска Колумбия, Канада)
Световна премиера: 07.02.2014



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Post Top Ad

Responsive Ads Here